تازه ها
به گزارش بازارکار از موسسه کار و تامین اجتماعی، در بطن اجلاس اجتماعی گروه 20، گفتگوی مطلوبی در مورد تغییرات دگرگون کنندهای که دنیای کار را شکل میدهند، صورت گرفت. سازمان بینالمللی کار (ILO) نقش راهبردی خود را در این بحث برعهده گرفت و در میزگردی که تحت عنوان "بدون کار، بدون آینده: کار شایسته و سازمان های کار برای رسیدگی به تحولات دنیای کار" برگزار شد، شرکت کرد. این میز گرد توسط مرکز متحد کارگران برزیل (Central Única dos Trabalhadores - CUT) ساماندهی شده بود.
در این میزگرد انتقادی، رهبران و مدافعان فکری از جمله سلست دریک، معاون مدیر کل سازمان بین المللی کار و آنتونیو لیسبوا، دبیر روابط بینالملل مرکز متحد کارگران برزیل (CUT) گردهم آمده بودند تا چالشها و فرصتهای ایجاد شده توسط پیشرفتهای سریع تکنولوژی، مبارزه برای اشتغال جوانان، و اقدامات جهانی در مورد کار شایسته برای همه را مورد بحث و بررسی قرار دهند.
سه رکن حرکت در جهت تحولات کار
سلست دریک در طول سخنرانی خود بر سه رکن اساسی برای تغییر چشمانداز جهانی کار تاکید کرد که عبارتند از:
1. ایجاد نهادهای قوی بازار کار
سلست دریک در سخنان خود بر ضرورت توانمندسازی ساختارهای بازار کار به منظور تضمین دریافت سهم منصفانه از ارزشی تاکید داشت که کارگران ایجاد میکنند. وی به ابزارهایی مانند حداقل دستمزد، بازرسی های قوی کار، و حفاظت از حقوق کارگران برای آزادی تشکل و چانه زنی دسته جمعی به عنوان مکانیسم های حیاتی اشاره کرد.
2. مهار فناوری از طریق سه جانبه گرایی و گفتگوی اجتماعی
ادغام هوش مصنوعی، رباتیک و سایر نوآوری ها در محیط کار نویدبخش است، اما تنها در صورتی که به طور عادلانه اجرا شود. سلست دریک با تاکید بر نیاز به همکاری بین دولتها، کارگران و کارفرمایان برای به حداکثر رساندن منافع متقابل، اظهار داشت: «سه جانبهگرایی و گفتگوی اجتماعی برای اطمینان از اینکه این فناوریها باعث ارتقای کارگران و در عین حال به نفع شرکتها میشوند، ضروری است».
3. دستیابی به یک گذار عادلانه در آینده ای پایدار
سلست دریک توجه همگان را به فوریت یک گذار عادلانه در حوزه انرژی جلب کرد؛ انتقالی که در عین حصول اطمینان از مزایای عادلانه برای کارگران، بنگاههای اقتصادی پایدار را نیز تقویت میکند. گفتگوی اجتماعی در هدایت این گذار به منظور تضمین فراگیری و پایداری، دارای نقشی اساسی می باشد.
قرار دادن کار در مرکز ثقل پیشرفت جهانی
آنتونیو لیسبوا این سخنان را تکرار و اشاره کرد که انتقال انرژی عادلانه و حکمرانی موثر جهانی، بستگی به ارزش گذاری برای کار شایسته و آبرومندانه دارد. زمانی که من از ارزش کار صحبت میکنم، در مورد کار شایسته و آبرومندانه صحبت می کنم، جایی که در آن افراد از طریق مشارکتهای خود، دنیایی را می سازند که به دنبال آن هستیم. لیسبوا همچنین تاکید کرد که "امروز ارزش کار به مراتب کم شده است".
این میزگرد بار دیگر بر اهمیت سازمانهای صنفی در رسیدگی به نابرابریها و ایجاد دنیایی تاکید کرد که در آن کار، تنها وسیلهای برای بقا نیست، بلکه بستری برای توسعه و توانمندسازی اجتماعی است.
یک مسیر رو به جلو
اجلاس اجتماعی گروه 20 با ادامه تحولات مربوط به شکل گیری دنیای کار به عنوان راهبردی از تلاش های مشترک، راه حل هایی الهام بخش را ارایه نمود که تضمین می کند هیچ کس نادیده گرفته نخواهد شد. سازمان بین المللی کار و شرکای آن در این میزگرد مجدداً بر تعهد خود به حمایت از کار شایسته، ترویج فراگیری و پیشبرد پایداری در مقیاس جهانی تاکید کردند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات